A játékhoz már két DLC is megjelent: júniusban a Kill Hitler, amely, ahogy a címéből is kiderül, a nácik hírhedt vezérének megölését tűzi ki célul, ehhez pedig kaptunk két jószágot is (SVT-40, Kar 98), illetve szeptemberben a Neudorf Outpost. amelyben a Harz-hegységben egy erősen védett üzemanyag-tároló megsemmisítése a cél, szintén két újabb fegyver (M1 Carbine, Webley Mk. VI revolver) társaságában.

Nos, a két hónapos terminust követve a mai napon befutott a harmadik DLC is, nevezetesen a „The Landwehr Canal Pack”, amely újabb szólista küldetést kínál: három német tábornok kinyírását az éjszakai Berlinben, és ehhez bizony minden tudásunkra, ügyességünkre és találékonyságunkra szükségünk lesz. Hogy az élmény teljes legyen, az arzenálunk ismét bővült, ezúttal ráadásul már három darabbal: közkívánatra megkapjuk a jó öreg, legendás Lee Enfield Mk. III ismétlőpuskát és a japánok Type 99 puskáját, ha pedig közelharcba keverednénk, a szintén klasszikus MP 44 (hivatalos nevén az StG 44 / Sturmgewehr 44) géppisztoly siethet a segítségünkre. A pakk ma jelent meg a Steamen, 3,99 eurós áron.

Sniper Elite V2: új DLC és ingyenes bónuszok

Bónuszként ráadásul ingyenes multiplayer update-tel is kedveskednek a készítők (ez jó szokásuk egyébként, eddig már fél tucatnyi pályát és CTF-et is kaptunk): először is immár multiban is birtokba vehetjük a fent említett Neudorf Outpost DLC-ben megismert pályát, mellé pedig egy új játékmódot is kipróbálhatunk, mindjárt két variánsban: a Dog Tag Harvest és a Team Dog Tag Harvest lényege, hogy nemcsak meg kell ölnünk ellenfelünket, hanem be is kell gyűjtenünk a dögcéduláját, ami nyilván sokkal izgalmasabbá teszi a játékot.



Aki egyébként lemaradt volna róla, ajánlom figyelmébe videotesztünket , amelyben Chris mutatja be a Sniper Elite V2 játékmenetét.