A Space Hulk: Deathwing című FPS-ről igen keveset árult el a fejlesztőcsapat, a Streum On Studio tavalyi bejelentése óta. A játékban a Dark Angels űr-tengerészgyalogosok legfélelmetesebb egysége, a Deathwing egyik bakájának bőrébe bújva szállhatunk majd át egy kolosszális Space Hulk űrhajóba, azzal a feladattal, hogy irtsunk ki rajta mindent, aminek kettőnél több lába, agyara vagy elapaszthatatlan nyálzuhataga van, azaz bármit, amit a halálos genestealer fertőzés létrehozott. Ehhez nem csak hatalmas gépfegyverek állnak majd rendelkezésünkre, hiszen hősünk egy Könyvtáros, aki a psykerek pusztító erejét is hadba hívhatja (Warhammer 40 000 rajongók előnyben).

A harcok közben természetesen XP-t kapunk majd, amiket itt Fervor-pontoknak neveznek, ezeket költhetjük el képességeink fejlesztésére, új erők, relikviák és fegyverek feloldására.

A Space Hulk: Deathwing eddig csak egy szolid kis hangulatkeltő trailerrel rendelkezett, de most megérkezett az első játékmenet-videó. Sok szörny, sok golyó, óriási fegyverek, Terminator páncélzat és igen szép grafika vár arra, aki a lejátszásra kattint. A játéknak egyelőre nincs megjelenési dátuma, de az már biztos, hogy kijön PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.