Az ünnepek folyamán kicsit alábbhagyott a Star Citizen gyűjtési akciójának lendülete, hiszen a 35 milliós határt egy nappal szenteste előtt lépte át, és csak most zsebelte be a következő milliót. Na persze ezen se kell csodálkozni, sajnálnivaló sincs, hiszen Chris Roberts űr-Simse még mindig az egyik legtámogatottabb játék a világon, mióta feltalálták a közösségi finanszírozást.

A 36 millió elérésével feloldásra került a Tamsa-rendszer, amely nem csak azért érdekes, mert közelesik a Banu-űr határához, hanem azért is, mert a központja egy olyan egykori csillag, ami fekete lyukká alakult, felfalva a rendszerben keringő bolygók nagy részét. Csupán kettő nem került még bekebelezésre, a chthonianok világa és egy gázóriás, amely messze esik a fekete lyuk eseményhorizontjától. Ám mivel előbb-utóbb mindkét bolygót elnyeli egykori csillaguk hagyatéka, így kolonizációs szempontból kissé aggályos a megítélésük.

A 37 millió elérésével egy újabb naprendszer, a Tanga kerül feloldásra, 38 misinél pedig a Cano-rendszerrel bővül a program. További hír, hogy Roberts ezen a héten ül le a Star Citizen kompetitív módjaként szolgáló Dogfighting Modul csapatával, hogy megbeszéljék, hogyan s miként rázhatnák gatyába azt. Ezután Roberts ellátogat a Cloud Imperium Games két új irodájába, amelyek az egyesült királyságbeli Manchesterben és a texasi Austinban találhatók -- az új alkalmazottak egy része e részlegekbe kerül. További tervükben szerepel egy austini céges csúcstalálkozó, aminek keretében megbeszélhetik a 2014-es fejlesztési elképzeléseiket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!