• A Star Citizen 2016-ban kerül kereskedelmi forgalomba
  • De már ősszel játszható lesz az egyszemélyes kampány
  • Tavasszal a játék több része is béta változatba lép, például az FPS mód
  • Év végén a támogatók a multiplayer részét is élvezhetik már
  • Star Citizen – Vágjunk bele!

Pontos megjelenési dátummal még mindig nem szolgáltak a Cloud Imperium Games szakijai, de Chris Roberts legalább már felvázolt néhány időszakot, amikor a soha el nem készülő Star Citizen újabb, a játékosok számára is kézzelfogható mérföldkőhöz ér.

Az FPS mód, a bolygófelszínek és a közösségi elemek már késő tavasszal bétafázisba lépnek, ezt követi a nyár folyamán az Arena Commander 2.0 Multicrew Ships, vagyis belépnek a csatákba a több legénységi taggal bíró űrhajók is.

Az igazán jó hír viszont az, hogy a tervek szerint az egyszemélyes kampányt felölelő Squadron 42 nevű modul első epizódja már az ősszel elérhető lesz. Sokan pont a történetre fókuszáló Squadron 42-t várják a legjobban, és valószínűleg annak premierje fog a Star Citizen „valódi” megjelenésének számítani.

Azért az idézőjel, mert a Persistent Universe-t, azaz a játék többjátékos részének alfaváltozatát még a támogatók is csak 2015 végén kapják meg, míg a teljes, minden jósággal felvértezett Star Citizen csak valamikor 2016-ban kerül kereskedelmi forgalomba.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!