A negyedéves üzleti értékelés alatt szólalt meg Andrew Wilson vezérigazgató a Star Wars: Battlefront 2 kapcsán, és egész jó hírekkel szolgált. Tömören összefoglalva mondandóját: a folytatás nagyobb és jobb lesz, mint eladásokban erős, de sokat kritizált elődje. Na de azért fejtsük ki ezt egy kicsit bővebben is.

„A következő Star Wars: Battlefront még nagyobb lesz, a játékosok több helyszínre látogathatnak el, több hőssel és karakterrel játszhatnak a Star Wars több érájában” – mondta. „Új játékmódokban merülhetnek el, beleértve a teljesen új egyszemélyes kampányt, és még sok-sok dolog van, amit megosztunk a játékosokkal a következő hónapokban.”

Ez egész jól hangzik, a kampány, a többi Star Wars éra bevezetése és a több helyszín mindenképpen szerepel a rebootolt Battlefront hiányosságainak listáján. Ha ezek mellé még egy kis űrcsata is beficcen, és esetleg már a megjelenés napján olyan tartalommal állnak elénk, amit elvárunk egy teljes játéktól, akkor még jól is elsülhet a dolog.

A Star Wars: Battlefront 2 (ez még nem hivatalos cím) idén jelenik meg, elvileg még a Star Wars VIII: The Last Jedi premierje előtt, és szinte biztos, hogy kint lesz az EA Play 2017-en, meg talán a Sony vagy a Microsoft is hoz belőle valamit az E3 2017-re.