Ha a DICE az eredeti terveket követi, akkor a Star Wars: Battlefront bétatesztelése már véget ért volna, a csapat azonban úgy döntött, hogy hosszabbítást ad október 13-ig, vagyis még egy napig élvezhetjük a játék által kínált módokat. De mit is?

  • Walker Assault - Hoth: klasszikus TDM, amelyben két, 20 fős csapat esik egymásnak gyalogosan vagy járművek volánja mögött
  • Drop Zone - Sullust: King of the Hill szerű játékmód, amiben a térképen véletlenszerűen megjelenő  mentőkabinokat kell elfoglalnunk. Két, nyolcfős csapat játszhat.
  • Survival Mission - Tatooine: a Battlefront hordamódja, amiben egyedül, vagy online illetve osztott képernyős kooperatív módban egy barátunkkal vehetjük fel a harcot a mesterséges intelligencia ellen. 

A béta további részleteit a kapcsolódó hírünkben találod.

A DICE közlése szerint ezt a plusz egy napot arra használják fel, hogy még jobban tesztelni tudják a játékot, és olyan extrém szituációkra bukkanjanak, amikre eddig nem. Számítsunk tehát arra, hogy esetenként megszakad a kapcsolat, vagy a játék kidob a meccsből. Mindezt azért teszik, hogy a teljes játék a lehető legsimább startot vegye november 19-én.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!