A BioWare ma ismertette, milyen ütemterv szerint fognak dolgozni ebben az esztendőben, s mint kiderült, egyáltalán nem fognak unatkozni. A Star Wars: The Old Republic 2014-ben a tervek szerint két nagyobb expanzióval fog kiegészülni: az egyik méreteiben a Galactic Starfighterhez lesz hasonlatos, míg a másik egy, a Rise of the Hutt Cartel mennyiségű újdonságot hoz.

Mindezen kívül új PvP Seasonök, Flashpointok, küldetések, felszerelések és kasztok közötti optimalizáció van betervezve. Az ütemterv azt mondja, hogy április 8-án fog megjelenni a Game Update 2.7, ami új küldetéseket, felszereléseket és zónákat hoz, ezt követően, június 10-én pedig a Game Update 2.8 is befut, ami többek között új hajókkal bővíti a játékot.

A Star Wars: The Old Republickal kapcsolatos friss hír még, hogy immáron a free-to-play játékosok számára is elindult a Galactic Starfighter mód, amiben űrcsatákban vehetünk részt. Illetve március 14-e és március 17-e között Dupla XP hétvége lesz.

Fontos tudni, hogy mindez még nincs kőbe vésve, a bejegyzés ugyanis külön kitér arra, hogy a csapat jelenlegi ütemterve szerint határozták meg a céldátumokat, s könnyen megeshet, hogy valamilyen nem várt esemény miatt halasztani kell.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!