Az úgy volt, hogy... Carol Baum hollywoodi producer a New York Times munkatársának mesélte el, mi a véleménye korunk egyik legnépszerűbb színésznőjéről. 

"Van egy színésznő akit mindenki imád, Sydney Sweeney. Nem értem Sydney Sweeney-t. Megnéztem a repülőn Sydney Sweeney filmjét, mert kíváncsi voltam. Tudni akartam, hogy ki ő, és miért beszél mindenki róla. Megnéztem ezt a nézhetetlen filmet - elnézést azoktól akiknek tetszett - ezt a romantikus vígjátékot, amiben utálják egymást."

Ez még nem is olyan durva, de aztán jött az, amire mindenki ugrott:

"Azt mondtam az osztályomnak, hogy magyarázzák már meg nekem ezt a lányt. Nem szép, nem tud színészkedni. Miért ennyire szexi?"

Baumot teljesen szétszedték a nyilatkozata után, és Sydney reakciójára sem kellett sokat várni:

"Milyen szomorú, hogy egy nő, aki olyan pozícióban van, hogy megoszthatja másokkal a szaktudását és a tapasztalatait, inkább egy másik nőre támad. Ha ez tanulta meg az iparágban eltöltött évtizedek alatt, és úgy érzi, hogy ezt taníthatja a diákjainak, az szégyenletes. Egy női producer kolléga igazságtalan becsmérlése sokat elárul Baum asszony jelleméről."

A kutyafáját! Azóta persze Baum is észbe kapott, állítólag megbánta az egészet, és ha tehetné, visszaszívná szavait. Ti mit gondoltok Sydney-ről?