A Volition ma jelentette be, hogy száz fővel bővítik a stúdiót, így a teljes létszám eléri a 300-at, ezen kívül pedig azt tervezik, hogy 200 ezer dollár értékben felújítják az Illinois állambeli, Champaign városában felállított főhadiszállásukat, ám ezekhez szeretnék elnyerni a város támogatását. A csapat a tulajdonos Deep Silver/Koch Media utasítására úgy tervezi, hogy az átépítési költséget a városi önkormányzat fedezné, sőt minden frissen felvett alkalmazott után legfeljebb 1000 dollárt is adnának nekik, abban az esetben pedig, ha mindez nem valósulna meg, akkor a költséges belvároson kívül keresnek egy új, olcsóbb helyet.

A GamesIndustry International értesülései szerint a tárgyalásra ma került sor, s a portál úgy véli, hogy a város beleegyezik az üzletbe, hogy a központban tarthassák a stúdiót, amely valószínűleg éppen a következő játékát fejleszti -- ehhez kellhet a plusz munkaerő.

Az persze, hogy min dolgozik a Volition, egyelőre rejtély, de jó eséllyel a Saints Row-sorozat folytatásán ügyködhetnek, amit nagyon kíváncsian várunk, különösen a Saints Row 4 fináléja után -- ugyanakkor az is lehet, hogy valami teljesen mást készítenek. Idővel majd kiderül…

saints-row-3.jpg