• Szerdán előrendelhetővé válik az Oculus Rift
  • Ár és pontos megjelenési dátum még nincs
  • Csütörtökön Palmer Luckey válaszol az érdeklődők kérdéseire

Ez év tavasza, vagy legalábbis az első fele, a virtuális valóságról fog szólni, ugyanis a Sony, a HTC és az Oculus is ekkorra időzítette a saját szemüvegének megjelenését, utóbbi pedig nagyon hamarosan előrendelhető lesz, egészen pontosan

január 6-án, szerdán már lefoglalhatjuk a saját Oculus Riftünket!

A készülék mellé mindenki ingyen megkapja a Playful Lucky’s Tale című játékát, illetve az előrendelőknek garantáltan jár a CCP gárdájától az EVE: Valkyrie, az ajánlatot azonban némiképp árnyalja, hogy pontos megjelenési dátumunk még mindig nincs, illetve egyelőre az árat és az elérhetőséget is homály fedi. A specifikációkról már egész jó képünk van, miután az Oculus ezt tavaly májusban már bemutatta, illetve éppen ma az Nvidia is előállt egy vonatkozó gépigénnyel.

oculus-rift-elorendeles.jpg

Az előrendelések megnyitásával közel egy időben Palmer Luckey, a cég alapítója és az Oculus Rift feltalálója a Redditen fog válaszolni az érdeklődők megannyi kérdésére, így számíthatunk arra, hogy a fontosabb részletekre hamarosan fény derül. A Reddit AMA magyar idő szerint január 7-én, hajnali három órakor kezdődik.