Sajnos karácsony sem mentes a rossz hírektől. Mindenki kedvenc Leia hercegnője, Carrie Fisher a tegnapi nap folyamán egy repülőúton szívrohamot kapott. Testvére, Todd Fisher korábban csak annyit árult el, hogy a 60 éves színésznő, aki több év kihagyás után tavaly Az ébredő Erővel tért vissza a filmvászonra, az intenzív osztályra került. Később Chewbacca megformálója és Fisher jó barátja, Peter Mayhew Twitteren közölte, hogy már stabil az állapota.

Az életét valószínűleg az mentette meg, hogy a Londonból Los Angelesbe tartó gépen az egyik utastársa orvos volt, aki szakszerűen levezette az újraélesztést, majd a tizenöt perccel későbbi landolás után azonnal kórházba szállították.

Carrie Fishert legközelebb a Star Wars VIII-ban láthatjuk, aminek forgatását idén júliusban fejezték be, jelenleg az utómunkálatok zajlanak, illetve John Williams már a zenén dolgozik. Esélyes, hogy később még itt is lesz egy utóforgatás, bár azt nem tudni, Fisherre ezalatt szükség lesz-e, illetve még kérdéses, hogy Leia hercegnő visszatér-e a Star Wars IX-re.

carrie-fisher.jpg

Innen is jobbulást kívánunk neki!