Ha valaki esetleg nincs tisztában azzal, hogy mi az a Temple Run, annyit kell tudnia, hogy egy okostelefonokra kiadott játékról beszélünk, melyben csupán annyi a célunk, hogy minél nagyobb távot tegyünk meg egy olyan végtelen pályán, ahol rengeteg akadály hátráltat minket -- lásd még: videó.

Összefoglaló néven ez az endless runner zsáner, mely játékként kiválóan megállja a helyét, de hogy ebből hogyan lehet filmet készíteni, azt talán csak a Warner Bros. és a Harry Potter-filmek producere tudja, merthogy ők kívánják adaptálni a népszerű címet.

A Hollywood Reporter információi szerint a Warner Bros. éppen a tárgyalási szakaszban jár a Temple Run-film ügyében, az első nagyobb név pedig David Heyman, aki a Harry Potter-filmek producere volt. A terv az, hogy egy Indiana Jones-szerű kalandfilmet készítsenek, melynek a története szerint egy kincsvadászt egy démoni horda vesz üldözőbe, miután emberünk kereket old a templom kincsével.

Megjelenési dátum, író, főszereplő, rendező és egyebek természetesen még nincsenek, de ha lesz valami fejlemény, természetesen szólunk.