A júniusi pályázatra mindösszesen két teszt érkezett be, amit kicsit sajnálok, mert az előző hónapban elutasított írókkal felvettem a kapcsolatot, és biztattam őket, hogy küldjék be újra munkájukat, ezt azonban nem tették meg. Így két írás között kellett választanom. Amint látjátok, a nyertes írás egy olyan játékról szól, ami nemrégiben a magazinban is szerepelt. Ez egy kettős tévedés következménye, ugyanakkor nem jelenti azt, hogy a jövőben folytatódhat ez a gyakorlat. Így kérlek titeket, a jövőben ne csak az adatbázisban nézzétek meg, hogy megtalálható-e benne az adott játék, de a magazin menüpontot is lessétek meg, különös tekintettel az elmúlt hónapokban megjelent újságok tartalmát. Köszönöm. 

A júniusi pályázat nyertese

  • qiou, aki a Stories: The Path of Destinies című játékról írt. Gratulálok neki! A tesztet hamarosan elolvashatjátok itt az oldalon. 

Kérem, hogy nevét, postacímét küldje el nekem akár pm-ben, akár e-mailben. Most pedig elindítom a júliusi pályázatot, ami egy picit rövidebb lesz, a beküldési határidő ezúttal 2016. augusztus 5., péntek éjfél. Remélem, azért három hét elegendő lesz arra, hogy találjatok egy érdekes címet, és arról írjatok egy olvasmányos tesztet, maximum 7000 leütés terjedelemben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!