• The Division Incursion Update
  • Ingyenes frissítés
  • Új raid: Falcon Lost
  • Négy új szett
  • Okosabb ellenfelek
  • Cserélgethető loot
  • Kisebb kihívások
  • Április 12.

Ha már kimaxoltad a karakteredet, és kezd fogyatkozni a tennivalók sora, van egy jó hírünk, április 12-én nagy frissítést kap a The Division, méghozzá ingyen, kifejezetten azoknak, akik már minden láttak és minden menő cuccot begyűjtöttek.

Április 12-én érkezik az Incursion Update, benne a Falcon Lost misszióval, ami egy teljesen új, földalatti víztisztító állomás gyomrába vezet, amit a Last Man Battalion nevezett ki a bázisának. A küldetés két variációban érhető el: a Hard mode azoknak szól, kik felszerelése a 31-es szintnek felel meg, illetve a Challenge Mode, ami akkor ajánlott, ha még több kihívásra vágyik a csapat -- bár, önmagában sem lesz egyszerű a Falcon Lost.

Egyrészt ugye azért, mert endgame tartalommal állunk szemben, másrészt az ellenfelek már okosabbak, hiszen képesek drónokat küldeni ellenünk, harmadrészt pedig azért, mert nincs checkpoint, tehát, ha valahol elhullik a csapat, kezdhetjük előröl a küldetést. Jó hír viszont, hogy a Falcon Lost végtelen alkalommal teljesíthető, és mindig kapunk valami szaftos jutalmat.

the-division-incursion.jpg

Ami a lootot illeti, négy új szett érkezik, ezek a Sentry’s Call, a Striker’s Battle Gear, a Path of the Nomad illetve a Technician’s Authority és ahogy az sejthető, a különböző játékstílusoknak megfelelő felszereléseket hoznak. Továbbá a lootot immáron lehet cserélgetni, kisebb teljesítendő feladatok (tíz fejlövés és hasonlók) érkeznek a megbízások formájában jutalmakért cserében, a Dark Zone-ban időközönként ellátmánycsomag jelenik meg, amit kemény ellenfelek védenek, a halálunk után pedig követhetjük a csapattársunkat.

Az Incursions nem az egyetlen ingyenes tartalom, már úton van a Conflict, ami további új Dark Zone lehetőségeket mutat be, illetve egy friss missziót hoz, ami a Columbus Circle-re vezényel. A Conflict pontos dátumot még nem kapott.