Március 8-án végre boltokba kerül a Ubisoft egyik legjobban várt játéka, a The Division. Ebben egy olyan alternatív jövőkép bontakozik ki előttünk, ahol a világ legnyüzsgőbb városára az enyészet leple hullott, miután egy katasztrófát követően a lakosság nagy része elmenekült -- az utcák azonban cseppet sem néptelenek. A rendet a káosz, a békét pedig a vérontás vette át, amint bandák igyekeznek átvenni a hatalma az utcák fölött, ellenük pedig egyedül a The Division veheti fel a harcot.

A Strategic Homeland Division (SHD) vagy más néven, The Division nevezetű osztag egy, különleges ügynökökből álló alakulat, akiket pont az ilyen, váratlan, a normától teljesen eltérő és éppen ezért kiszámíthatatlan helyzetekre képeztek ki, a játékban pedig ennek az alakulatnak az oszlopos tagjai lehetünk. Manhattan belvárosának utcái számtalan veszélyt rejtenek, de szembe kell velük néznünk, a feladatunk ugyanis az, hogy mentsük, ami menthető, és próbáljuk visszaállítani a rendet.

A harc nem lesz könnyű, a bandák ádázán védik a területüket, de szerencsére jól fel leszünk szerelve. A legmodernebb fegyverek és felszerelések állnak a rendelkezésünkre, a karakterünket pedig a szerepjátékos elemek sokaságával tetőtől talpig az ízlésünk szerint formálhatjuk, megalkotva így a tökéletes katonát. Természetesen nem magányos farkasok vagyunk New York betondzsungelében, társainkkal, vállat vállnak vetve akciózhatunk, de akár egymás ellen is fordulhatunk a Dark Zone névre keresztelt PvP játékmódban, értékes zsákmány reményében.

Mindezt te is átélheted, ráadásképpen pedig PC Guru előfizető is lehetsz az aktuális akciónk keretében. Az éves vagy a féléves PC Guru előfizetésed mellé már választhatod a Ubisoft akciójátékát. A részleteket az alábbi linkeken találjátok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ha valami nem világos az előfizetésekkel kapcsolatban, akkor a Gyakran Ismételt Kérdések szekció segít, illetve egyéni kérdésekre válaszolunk az elofizetes(kukac)skorpioprint.hu e-mail címen vagy a PC Guru Előfizetés című fórum topikban.