A Massive Entertainment holnap élő közvetítés során fogja megmutatni a játék új bővítményét, de egy rövidke, nem túl informatív előzetest már most is megnézhetünk a Last Stand című kiegészítőről. Nem sok dolog bizonyos még a játékot kibővítő harmadik nagyobb tartalmi frissítésről, de több jel is arra mutat, hogy egy új játékmódban játékos fogja játékos vérét ontani, egészen addig, amíg már csak egy profi, vagy épp szerencsés túlélő bír megállni a saját talpán.

A Last Stand eredetileg még 2016 végén megjelent volna, de a megfelelő egyensúly megtalálása, és játékmenet javítgatása miatt csúszott a kiadás dátuma. Ma még be kell érnünk ezzel a kis rövid előzetessel, de holnap valószínűleg már tudni fogjuk, hogy tényleg a PvP játékmód lesz-e a bővítmény legnagyobb újdonsága, vagy sem. Jó esetben a megjelenés pontos időpontját is megtudhatjuk majd.

Ti játszotok még a játékkal? Abban az esetben, ha nem, akkor a fentebb felvázolt tartalom képes lenne visszahívni titeket a fagyos New York utcáira?