Érdekes pletykák járnak mostanság a LucasArts háza táján. Arról régebben még mi is beszámoltunk, hogy a kiadó elnöki posztját elhagyta a legendás Darrell Rodriguez, utódja pedig sok szenvedés után végül egy bizonyos Paul Meegan lett. Nos, úgy néz ki, Paul nem fecsérli a drága időt, lévén a Kotaku belső forrásai szerint az új főnök sorra lövi le a már előkészítési, sőt fejlesztési státuszban lévő folytatáscímeket. Ez magyarázatot adna rá, hogy miért hagyta ott a még félkész The Force Unleashed II-t annak kreatív igazgatója, Hadan Blackman. Állítólag ugyanis Hadan már javában dolgozott a TFU harmadik részén, melyet egészen előrehaladott állapotban állíttatott le a derék Meegan. A hír egyébként nem új, egy ideje már felütötte a fejét, mi azonban vártunk, hátha valamelyik fél megcáfolja az állításokat. Ez viszont azóta se történt meg, lehet hát következtetni.

Akárhogy is álljon a TFU III szénája, a második résszel minden a legnagyobb rendben van. Olyannyira, hogy a vasárnap véget ért GamesCom kiállításon egy vadiúj videót is a közönség elé tártak, melyben a Klónok támadása című film klónozóbolygóját, Kaminót zúzza szét Starkiller. A játékot a háromrészes bemutató alatt egyébként Cameron Suey producer kommentálja, sok újat azonban nem árul el, lévén a képek úgyis mesélnek helyette.








Ez viszont még mindig nem minden! A mai nap folyamán kiderült, hogy érkezik a The Force Unleashed II demóverziója, melyben minő meglepetés, a fent prezentált kaminói pálya lesz kipróbálható. Pontos dátumot nem adtak, de azt elárulták, hogy a demó a teljes verzió előtt érkezik. Örüljünk!