A magyar illetőségű NeocoreGames sem maradhatott távol Európa legnagyobb játékkiállításától, a Gamescom 2014-től, és naná, hogy sikersorozatuk legújabb, még készülőfélben lévő tagját, a The Incredible Adventures of Van Helsing 3-at vitték magukkal. A játékról a 3rd Strike című magazin közölt néhány képet (ezeket lejjebb a galériában ti is megtekinthetitek), valamint néhány információt.

A befejező sztori újfent ott veszi fel a fonalat, ahol az előző rész, ez esetben The Incredible Adventures of Van Helsing 2 során abbamaradt, szépen nevelgetett karakterünket importálhatjuk és ezúttal 90-es szintig tápolhatjuk, valamint Lady Katarina sem marad ki a következő fejezetből, akiről még többet megtudunk majd a játék alatt.

Az egyszemélyes kampány mellett lesz négy főt támogató kooperatív mód és nyolc játékost egymásnak eresztő PvP, ráadásként pedig visszatér a tower defense minijáték. A The Incredible Adventures of Van Helsing 3-at 2015-re lőtték be a fejlesztők, és az előző két epizód megjelenési dátuma után nem tűnik botor dolognak május 22-ét megtippelni, a kezdőár pedig ezúttal is 14,99 euró lesz. Érdekes adalék még, hogy a NeocoreGames állítólag az Xbox One-t is megcélozza a játékkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!