• Nem lesz multiplayer a The Last of Us: Part 2-ben
  • A Naughty Dog azonban készül valamivel

Tegnap kiderült, hogy a The Last of Us: Part 2 magyar felirattal érkezik majd, egyvalami azonban kimarad a folytatásból, ez pedig a multiplayer, mely az első részben jelen volt, a Part 2 esetében azonban hiába keressük majd.

the-last-of-us-part-2-ezert-nem-lesz-multiplayer.jpg

Hogy mi ennek az oka, arról a Naughty Dog nyílt üzenetben tájékoztatta a rajongókat.

"Ahogy azt korábban már elmondtuk, a single player kampány a messze a legambiciózusabb projekt, amin a Naughty Dog valaha dolgozott. Hasonlóképp, a Factions mód továbbfejlesztésén is elkezdtünk dolgozni, ám a víziónk túlnőtt egy extra játékmódon, ami a hatalmas single kampány mellé kerülhetne. Mivel mindkettőt meg szeretnénk valósítani, ezért azt a nehéz döntést hoztuk, hogy a The Last of Us: Part 2 nem fog tartalmazni online módot."

"Ugyanakkor idővel megízlelhetitek majd az online ambicióink gyümölcsét, csak nem a The Last of Us: Part 2 részeként. Hogy mikor és hol, az még nem eldöntött. De megnyugodhattok, mi is legalább annyira szeretjünk a Factions módot, mint a közösségünk, és alig várjunk, hogy megosszuk veletek a részleteket, amikor eljön az idő."

Valamit tehát mindenképpen szeretnének, nagyon úgy néz ki azonban, hogy különálló projektként kezelik a multiplayert a Naughty Dognál.