• Idén megkapjuk a The Walking Dead: Season 3 első részét
  • Az eddigi események folytatódnak, de váratlan módon
  • A Telltale az újoncoknak és a veteránoknak is kedvezni akar
  • Az első részletek a San Diego Comic-Conon várhatóak

Jó ideje várunk már, és idén végre megkapjuk: a Telltale-féle The Walking Dead harmadik évada még idén el fog kezdődni, valamikor az év végén, és az előző évadok eseményeinek fonalát veszi fel, de nem úgy, ahogyan arra számítunk.

A Telltale vezére, Kevin Bruner egyelőre még nagyon titkolózó a játékkal kapcsolatban, de nagyvonalakban már annyit elárult, hogy a harmadik évaddal egyszerre szeretnének kedvezni azoknak, akik csak most csatlakoznak be, és azoknak is, akik már az eleje óta követik a sorozatot. Bruner azt mondta, hogy egy váratlan megoldással álltak elő ennek a problémának a megoldására, egy olyan trükkel, amit még nem láthattunk tőlük.

Érdekesség, hogy nem csak a történet szempontjából jelentett a harmadik évad kihívást, hanem a technikai oldalról is, mivel az első szezonban még nem volt széles körben elérhető felhőtárolás, így a meghozott döntések esetlegesen elveszhettek. Bruner azonban azt mondta, hogy már erre is kitaláltak valamit, tehát arra, hogy begyűjtsék a szükséges információkat, de egyelőre erről sem volt hajlandó beszélni.

Az első részletek a nyáros esedékes San Diego Comic-Conon várhatóak, a megjelenés pedig az év végén.