Ahogy arról a CD Projekt korábban már beszámolt, érkezik a The Witcher 3: Wild Hunt eddigi legnagyobb frissítése, ami tényleg fontos dolgokat ad hozzá a játékhoz, és kijavít jó pár bosszantó hibát. Ma be is futott egy frissítés – ám ez még nem a várva várt 1.07-es update.

A 2,2 gigát nyomó tapaszban az a legmeglepőbb, hogy az ég egy adta világon semmit nem változtat a játékon. Ahogy azt Łukasz Babiel a CD Projekt RED képviseletében a Steamen gyorsan tisztázta, ez a folt csak az úgynevezett „artpack”-ot, azaz a művészi bónuszanyagokat (artbook, soundtrack, térkép, kézikönyv, háttérképek) frissíti, nagy valószínűséggel a kiadáskor kimaradt lokalizációkat adva hozzá ezekhez. Szóval akár le is lehet törölni őket, ha helyszűkében vagy, bár a Steam úgyis visszatölti...

Babiel egyébként azt is közölte, hogy a teljes csapat gőzerővel dolgozik az említett és sokak által várt 1.07-es update-en, de nem tud kiadási dátumot mondani, ugyanis egyszerre akarják kilőni a pakkot az összes platformra, hogy aztán folytathassák a bíbelődést a DLC-kkel.