• Két nagy kiegészítőt kap a The Witcher 3
  • Összesen több mint 30 órával bővül a játék
  • Októberben jön a Hearts of Stone,
  • A jövő év elején pedig a Blood and Wine
  • Új fegyverek, ellenfelek, illetve régi és új karakterekre lehet számítani

Lassan a végéhez ér a The Witcher 3 fejlesztése, és noha még nem volt lehetőségünk arra, hogy belekóstoljunk a játékba, a fejlesztők már most a kiegészítőkről beszélnek -- persze nem kell attól tartani, hogy jelentéktelen, lehúzásnak is nevezhető csomagokat akarnak ránk sózni (ezeket az apróságokat ingyen adják), nem, itt rendes, a lemezes expanziót korát megidéző csomagokról van szó, egészen pontosan kettőről.

A csapat ma jelentette be, hogy a májusi premier után két nagy kiegészítő fog megjelenni a The Witcher 3-hoz. Az első, a Hearts of Stone valamikor októberben érkezik, és ez egy több mint tíz órás kaland lesz, ami a No Man’s Land tájaira és Oxenfurt utcáira invitálja Geraltot, hogy a rejtélyes Man of Glass megbízásából egy szövevényes ügynek járjon utána. A jövő év elején esedékes másik kiegészítő, a Blood and Wine pedig a háború által érintetlenül hagyott Toussainttal ismertet meg minket, ahol az idilli külső egy véres titkot rejt. Ezt több mint 20 óra lesz teljesíteni.

Mind a két kiegészítő új ellenfeleket, fegyvereket, valamint új és régi szereplőket vonultat fel, a csapat pedig természetesen azt ígérte, hogy maximális odafigyeléssel, a részletekre való nagy gonddal készítik el ezeket.

A CD Projekt RED a kiegészítőket az Expansion Pass keretében jelentette be, de szinte biztos, hogy külön is lehetőségünk lesz majd megvenni ezeket. Az Expansion Pass ára 26,49 euró.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!