A Facebookon működő The Witcher Magyarország nevű rajongói csoport szert tett néhány értékes információra és két képre a magyar The Witcher 3: Wild Hunt kiadásról. Először is, kiderült, hogy idehaza mindhárom platformon, azaz PC-n, PS4-en és Xbox One-on is angol, orosz és lengyel hang lesz, a feliratban pedig betársul ezek mellé a cseh és a Witcher-játékok esetében mondhatni természetes magyar felirat is, aminek bizonyítékául íme két kép:

Szintén kiderült, hogy a dobozos PC-változat a GoG-n lesz aktiválható, ami nem csoda, hiszen az a CD Projekt égisze alá tartozik. Ez persze a DRM-mentességet is jelenti, mindössze egy fiókot kell létrehoznunk, ha még nem rendelkezünk ilyennel. Külön megjegyezendő, hogy az előrendelői értesítők szerint a játék nem lesz aktiválható a Steamen.

Ami a doboz tartalmát illeti, találhatunk majd benne magyar nyelvű kézikönyvet és használati útmutatót, szintén magyarul lesz benne a The Witcher univerzum kompendiuma, kapunk részletes világtérképet, soundtrack albumot és Witcherek jele matricát.

A PC Guru Shopban mindhárom platformra megtalálható The Witcher 3: Wild Hunt május 19-én jelenik meg. Az alanti galériában pedig megcsodálhattok négy új képet a játékból.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!