• A Primal Need mod alapvető szükségleteket ad Geraltnak
  • Megéhezhet, szomjas és fáradt lehet
  • Ezek az életerőre, a staminára és a kondira hatnak
  • A mod szabadon opciózható

Ha esetleg nem hozott lázba a The Witcher 3: Wild Hunthoz pajzsokat hozzácsapó modifikáció, akkor most a figyelmedbe ajánlunk egy kicsit komolyabb modot, amelynek hála a játék során már nem csak arra kell odafigyelni, milyen mértékben fogyott Geralt életereje vagy a staminája. Merthogy hősünk megszomjazhat, éhezhet és még el is fáradhat szegény a nagy szörnyirtásban.

A Primal Needs mod telepítése után a jobb alsó sarokban jelenik meg három színes számérték, amely azt jelzi, mennyire éhes, szomjas és kipihent Geralt. A táplálék viszonylag sokáig, több napig kitart, de ha Gwynnbleid éhezni kezd, akkor nem regenerálódik úgy, mint teli pocakkal. Ha szomjas, akkor a staminája nem töltődik, ráadásul hősünk gyorsabban kiszárad, mint ahogy megéhezik. Ha pedig elfárad, akkor a csatatéren leszünk gondban, mert a Fehér Farkas kevesebb ideig tud sprintelni, nehezebben gurul és a hárítással is bajok lesznek. És ha igazán elfárad, futni sem tud.

A HUD és az egyes értékek szabadon ki- és bekapcsolhatóak, valamint állíthatóak, hogy mindenki megtalálja a maga számára megfelelő túlélési lehetőségeket. A Primal Need című Witcher 3 mod a Nexus Modsról tölthető le.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!