A múlt héten parázs vitát robbantott ki az, hogy a Fallout 4 telepítéséhez internetre van szükség, még a dobozos kiadás esetében is, merthogy a lemezen nincs rajta a teljes játék, további 30 GB-ot kell letölteni a Steam szervereiről. Hosszasan ütköztek meg az érvek és ellenérvek, ám úgy érzem, hogy a vita fő résztvevői mellett nem jutott mindenkinek lehetősége arra, hogy hallassa a hangját, és megossza velünk a saját véleményét. Ezért született ez az anyag, hogy egy jobb helyet adjunk egy olyan témának, ami láthatóan nagyon is érdekel titeket.

A kérdésünk tehát a következő: te milyen formában veszed a játékaidat? A lemezes vagy a digitális kiadást részesíted előnyben? És szerinted milyen előnye van egyiknek a másikkal szemben, már ha egyáltalán úgy gondolod, van?

Eme, egyébként hosszú szünetről most visszatért rovatunk célja, hogy ne mindig csak az oldal szerkesztőinek véleménye legyen kiemelve, hanem az olvasóké is, ezért azok, akik a témában legjobban megfogalmazott és legjobban megmagyarázott válaszokat adják, azok írását szombaton, egy külön cikkben kiemeljük, hogy mindenki láthassa azt, hogy ti, az olvasók mit gondoltok.