• Készül az új Tini Nindzsa Teknőcök játék, a TMNT: Mutants in Manhattan
  • PC, PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformra jelenik meg
  • A Platinum Games a fejlesztő, akik a Bayonettát és a Metal Gear Rising: Revengeance-t is készítették
  • Megjelenési dátum és egyéb részletek még nincsenek

Aki a 90-es években volt gyerek, annak napirendjének kihagyhatatlan része volt a betevő adag Tini Nindzsa Teknőcök. Világszerte milliónyi gyereket ragasztott a képernyő elé Leonardo, Michelangelo, Donatello és Raphael kalandjai, és persze videojátékokból is jutott egy szakajtónyi: 1989 és 2014 között a különböző platformokon összesen 47 játék jelent meg, hamarosan pedig ez a szám egyel nagyobbra nő,

jön ugyanis a legújabb Tini Nindzsa Teknőcök játék!

Előbb a brazíliai majd pedig legutóbb az ausztrál korhatár-besorolással foglalkozó hivatal adatbázisában jelent meg az egyelőre megjelenési dátum nélküli TMNT: Mutants in Manhattan című program, PC mellett PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One konzolra, a fejlesztőcsapat pedig nem más, mint a Platinum Games, akik éppen novemberben dobták piacra a Transformers Devastationt, egy másik gyerekkori kedvenc adaptációját. A 80-as évek stílusát megidéző programról készült tesztünket a PC Guru novemberi számában olvashatjátok.

tini-nindzsa-teknocok.jpg

A Platinum Games egyébként elég elfoglalt csapat, ugyanis ha minden igaz, akkor jövőre négy játékot is ki fognak adni. A TMNT: Mutants in Manhattan mellett náluk készül a Scalebound és a Nier: Automata, illetve részt vesznek a Star Fox Zero elkészítésében is. A stúdió korábban a Vanquisht, a Bayonettát és a Metal Gear Rising: Revengeance-t szállította, mind kiváló akciójáték, így bízhatunk abban, hogy a Tini Nindzsa Teknőcökkel sem nyúlnak mellé, bár rossz ómen, hogy a Transformers Devastation fogadtatása csak langyos volt.