• Total War: Warhammer - lesznek ingyenes DLC-k
  • Új egységek, hősök, legendás lordok
  • Egy új játszható faj is érkezik

Már az alap Total War: Warhammer is rengeteg órányi szórakoztatással kecsegtet, ami csak bővülni fog a megjelenés után, mégpedig ingyenes kiegészítőkkel. A Creative Assembly ma jelentette be, hogy számos ingyenes DLC-t kapunk a május 24-e premier követően -- új egységek, hősök, legendás lordok, és még egy komplett játszható faj is érkezik.

"A Rome II és az Attila esetében új játszható frakciókat és még egy ingyenes kampánybővítményt is el tudtunk készíteni, így hálálva meg a játékosok hűségét és támogatását. A Warhammer Fantasy Battles World gigantikus, és már nagyon várjuk, hogy felfedezzük a Total War: WARHAMMER trilógiával. Ez az elképesztően gazdag világ a temérdek karakterével és szörnyével tökéletes alapanyag ahhoz is, hogy rengeteg érdekes, ingyenes bővítményt készíthessünk a jövőben, így támogatva folyamatosan a játékot annak kiadását követően is." -- - mondta Rob Bartholomew, a Creative Assembly Brand Directora."

A pontos megjelenésekről még nem kaptunk részleteket, de az alábbi képen egy kis ízelítőt láthatunk arról, mi vár ránk a jövőben.

total-war-warhammer-ingyenes-dlc-k.jpg