A hétvégére befutott az első pár RollerCoaster Tycoon 4 Mobile értékelés és... hát, fogalmazzunk úgy, hogy a kritikusok nincsenek elájulva az Atari okoseszközökre kiadott vidámpark-szimulátorától. A Metacriticen a cikk írásakor finom 38 százalékon áll, a játékosok értékelése alapján pedig 0, azaz nulla százalékon, olyan fertelmesnek találja az a pár szerencsétlen elveszett lélek, aki megvette a programot.

A legjobban talán a Eurogamer teszteredménye fájhat az Atarinak, a neves angol webmagazin ugyanis cirka 1 pontot adott a RollerCoaster Tycoon 4 Mobile-ra a lehetséges tízből, hozzátéve, hogy ez az 1 pont annak eredménye, hogy a játék pontosan olyan, mint egy vidámpark: drága és tele van gagyi játékokkal, amiknek ráadásul a fele sem működik extra ráfizetés nélkül.

Persze mi, PC-s játékosok nem kell, hogy idegeskedjünk. Az Atari hivatalosan is dolgozik egy nagygépes RollerCoaster Tycoon 4-en, ami "más lesz", mint az okoseszközös kiadás. Addig is egy kérdés: volt, aki kipróbálta a mobilverziót? Mik a ti tapasztalataitok?