• Az Aspyr Media lehet a pletykált Star Wars: KotOR projekt fejlesztője
  • Több volt BioWare-dolgozó is hozzájuk került az elmúlt két évben

Elég régóta hallani már pletykákat arról, hogy egy remake vagy folytatás formájában visszatér a Star Wars: Knights of the Old Republic, ugyanakkor több iparági bennfentes is utalt már arra, hogy az EA-nek nincs köze a projekthez, amely egy kevésbé ismert stúdiónál készül. Nos, most könnyen lehet, hogy fény derült a fejlesztők kilétére.

ugy-tunik-megvan-hol-keszul-az-uj-star-wars-knights-of-the-old-republic.jpg

Az austini székhelyű Aspyr Media kapcsán kitudódott, hogy egy AAA-kategóriás RPG készül náluk jelenleg, némi kutakodás alapján pedig fény derült arra is, hogy az elmúlt két évben jó néhány fejlesztőt igazoltak a "szomszédos" BioWare-től fontosabb pozíciókba, akik ugyebár a KotOR eredeti fejlesztői voltak.

Ha ez nem lenne elég, akkor ott vannak az Aspyr korábbi projektjei is, hiszen az elmúlt években több Star Wars remaster is az ő gondozásukban jelent meg, közük a Jedi Knight: Jedi Academy, a Jedi Knight 2: Jedi Outcast és az Episode 1 Racer, sőt, a KotOR második részéből még egy mobilos verziót is készítettek. A jelek tehát elég szépen összeállnak – reméljük, hogy mihamarabb kapunk valamiféle hivatalos információt is.