Jó hírünk van azon PC Guru rajongó olvasóinknak, akik valamiért nem szoktak előfizetni, de mégis szívesen bezsákolnának egy számot, mellé a legfrissebb PC Guru pólóval. A 2014-es inkarnáció ugyanis felkerült az előfizetések közé, egyhavi konstrukcióban.

PC Guru póló + 1 PC Guru szám

  • Ára új előfizetőknek: 4.500 Ft
  • Ára hosszabítóknak: 4.000 Ft

A hivatalos, 2014-es PC Guru póló különlegessége, hogy napfény hatására a logó színt vált -- ideális a nyári vakációhoz! A beltérben szürke alapon hófehér PC Guru felirat a nap sugarainak hatására kék színben kezd játszani, szinte azonnal, ahogy kimerészkedünk vele a napra.

Bár a legtöbb játékos nem szívesen hagyja el a hűs szoba kényelmét, azért az idei PC Gurus póló, amely S, M, L, valamint XL méretben érhető el, megadja a kezdőlökést egy jó kis kiránduláshoz.

Tetszik a póló? Irány a PC Guru magazin előfizetés!

Természetesen a szóban forgó ruhadarab nem csak előfizetéssel lehet a tiétek, hanem a PC Guru Webshopból is megvásárolhatjátok, 2.500 forintos áron; a méretre vonatkozó táblázatot a termék adatlapján találjátok meg. És hogy milyen is 2014-es évjáratú PC Gurus a póló? Nos, jómagam a lenti, igen szép és művészi fotósorozat képében demonstrálom, csakis a ti kedvetekért.

Kérdésetek van a PC Guru magazin előfizetéssel kapcsolatban? Semmi gond, a PC Guru előfizetés tudástárt pontosan erre találták ki!

PC Guru póló 2014 - Chocho, mint modell