A nemrég megjelent Sniper Elite 3 a Rebellion második mesterlövészes játéka a sorban, holott a csapat legnépszerűbb sorozata, az Aliens vs. Predator már négy éve szünetel. Lehetséges azonban, hogy a halál nemsokára újra feltámad, ugyanis a Rebellion érdeklődik a széria újraélesztése iránt.

A DSOG nemrég exkluzív interjút készített a Rebelliont vezető Kevin Floyer-Lea-vel, aki az első Aliens vs. Predator-játékok vezető programozójaként már nagyon régi motorosnak számít az iparban. Kevin elárulta, hogy a csapat meglehetősen vonzódik a témához, és bár semmi sincs kőbe vésve, a lenti sorok magukért beszélnek.

"Mi a Rebellionnál kifejezetten erős vonzalmat érzünk az AvP univerzum iránt iránt, szóval megtörténhet [egy új játék kiadása]. Nagyon sokat szórakoztunk a játékosok agyával az első játékban a véletlenszerű spawn-pontok bevezetésével, így ami először egy életerőcsomag volt, az a halálunk után könnyen alienné változhatott. Szóval személy szerint nagyon szívesen látnék egy procedurálisan generált pályákkal működő AvP-t, amiben szó szerint sosem tudhatod, mi vár rád a következő sarkon."

A legutóbbi Aliens vs. Predator korrekt shooter lett, de sajnos nem ért a zseniális első, és a még annál is zseniálisabb (igaz, Monolith által készített) második rész nyomába. Persze a pokolian tré Aliens: Conolial Marinesnél ezerszer jobb volt.