Új Batman-játékTehát, több mint valószínű, hogy készül egy Batman-játék. Ezt Gary Oldman egy interjúban is elkotyogta, lehet, hogy véletlenül, lehet, hogy direkt. Aztán nemrég az IGN portál arról írt, hogy a Pandemic készíti a bőregér-játékot, ezt a cikket azonban gyorsan eltávolították. Mindenesetre azt, hogy a Pandemic a fejlesztő, az EA egyik munkatársa (aki érthető okok miatt névtelen kívánt maradni) megerősítette, csak hát nem áll valami jól a játék szénája. Az okok: Heath Ledger halála, lekésett határidők és a kérdéses minőség.

Jelen állás szerint erősen kétséges, hogy egyáltalán lesz-e szerencsénk egy Batman-játékhoz a LEGO Batmanen kívül. Hiszen semmi kép vagy videó nem szivárgott ki, viszont állítólag valaki már játszott a játékkal, az ő beszámolójából szemezgetünk.

A névtelen hős szintén megerősítette, hogy a Pandemic végzi a fejlesztést. A játék nagy része egy GTA-stílusú, tehát szabadon bejárható Gotham Cityben játszódik. Batmanként Pókember módjára lendülhetünk egyik házról a másikra kötelünkkel, de csak akkor, ha nem a Batmobillal száguldozunk. A játék története a legutóbbi film, a The Dark Knight után játszódik.

Ennyit a jó hírekről, most jönnek a rosszak, miszerint a játék nem jó, egyenesen rossz. A kamerarendszer hibás, a harcok unalmasak, Batmannek kevés mozdulata van, és egyszerűen furcsán néznek ki az ökölharcok. De ezeken még bőven lehet javítani, hiszen egy olyan játékról beszélünk, amit egyelőre be sem jelentettek.