A Mafia 3-ba decemberben kerültek be az ízlés szerint úgy-ahogy testre szabható kocsik. A most befutott, több mint egy gigabájtot nyomó frissítéssel pedig már a rendszámtáblák is lecserélhetőek lesznek. Az új táblákon olyan frappáns szövegek szerepelnek, mint a “NWBRDX” és a “MRCLAY”.

Webshop ajánló
Mafia 3
  • PC
  • XBOX One
  • PS4

Már csak azt volna jó tudni, hogy miért nyomnak a rendszámtáblák PS4-en 1,3 GB-ot, PC-n és Xbox One-on pedig 1,8 GB-ot. Nyilván más javítás és/vagy módosítást is tartalmaz a frissítés, de a Hangar 13 sajnos a patch leírását elintézte annyival, hogy a decemberi leíráshoz hozzáírták a rendszámtáblák bekerülését.

S mindeközben a játékosok, akik kitartottak a Mafia 3 mellett egyre csak azt kérdezik: hol vannak a Season Pass részét is képező DLC-k? A Hangar 13 azt már elismerte, hogy az első ilyet, a Faster, Baby!-t befejezték, csak még nincs hozzá megjelenési dátumuk. Oké…

A DLC-ben amúgy Lincoln ex-batárnője, Roxy Laveau segítségére siet, hogy leverjen egy New Bourdeaux peremén ténykedő, a polgárjogi aktivistákat terrorizáló seriffet. A Faster, Baby! gyors, akció dús autósüldözéseket ígér.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!