• Hosszú előzetest kapott az Amerikai Horror Story 12. évada
  • Amely a Delicate alcímet kapta
  • A főbb szerepekben Emma Roberts, Kim Kardashian és Cara Delevingne
  • A Danielle Valentine Delicate Condition című könyvén alapuló szezon szeptember 20-án indul

Kevés olyan antológia sorozat van, ami annyira ismert lenne, mint a 2011-ben kezdődött Amerikai Horror Story (American Horror Story), hiszen Ryan Murphy szériája már számos hátborzongató vagy megbotránkoztató témát dolgozott fel az elmúlt években – hol jobb, hol rosszabb formában. Engem speciel a legtöbb évad (az Asylumot kivéve, az valóban zseniális volt) elveszített egy idő után, így egy ideje már nem követem az eseményeket, ám tény, hogy a legújabb, Delicate alcímet viselő felvonás nemrég debütált előzetese még engem is meggyőzött arról, hogy talán illő lenne izgatottan várni a szeptember 20-án esedékes premiert.

A szám szerint 12. fejezet Danielle Valentine augusztus elsején megjelent regényét, a Delicate Conditiont veszi alapul, a történet pedig egy olyan nő körül forog, aki meg van győződve arról, hogy egy baljós alak veszélyezteti a terhességét. Andrea Bartz szerint a könyv olyan, mintha feminista kontextusba helyeznék Roman Polanski 1968-as klasszikusát, a Rosemary gyermekét, szóval már most biztos, hogy egy felettébb megosztó etappal lesz dolgunk, de a látottak alapján minden esély megvan arra, hogy ezúttal minőségi lapokkal bővüljön ez az egyre vaskosabb kötet – aminek egyébként már a 13. évadát is berendelték. A főszerepben a produkció nagy visszatérőjét, Emma Roberts-et láthatjuk, mellette pedig Kim Kardashian, Cara Delevingne és Matt Czuchry is feltűnik a képernyőn, ismerős arcokból tehát ezúttal sem lesz hiány.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.