Ono Josinori, a Street Fighter-sorozat feje biztos abban, hogy nem a Street Fighter 4 (aminek ultra verziójához nemrég jött ki új trailer) lesz az utolsó a szériában, de még csak nem is az utolsó számozott epizód. Sőt, szeretnék átvinni a verekedős játékot a next-gen konzolokra, bár az idő-, ember- és pénzigényes vállalkozás.

„Ha realisztikusan nézzük a dolgokat, a next-genre történő fejlesztéshez sok emberre és pénzre van szükség” -- mondta a 4gamernek adott interjújában. -- „Amennyiben sportként tekintünk a verekedős játékokra, akkor azt kell, hogy mondjuk: minél több a játékos, annál jobb. A free to play modellre történő átállás csökkentheti a kezdéshez szükséges költségeket, ami szerintem az egyik lényege ennek.”

A buktatóját viszont abban látja, hogy senki sem garantálhatja a befektetett összeg megtérülését, ezért most inkább kivárásra játszanak. Azaz megnézik, hogyan kezeli a free to play üzleti modellt Harada Kacuhiro, a Tekken-széria producere, és Hajasi Joszuke, a Dead or Alive-sorozat feje, hiszen eme két széria legújabb része, a Tekken Revolution és a Dead or Alive 5 Ultimate már ebben a szellemben készült el.

„Mindig azon gondolkozunk, hogy a verekedős játékokhoz találjuk valamit, ami pénzt hoz a konyhára. Ha az megvan, akkor azt hiszem, a dolgok simán mennek majd.”

Ultra Street Fighter 4 -- Megjelenés: 2014 (PC, Xbox 360, Playstation 3) -- Gépigény: Nem ismert