A Take-Two nyilvánosságra hozta a pénzügyi adatait, de ezúttal sem az volt a legérdekesebb, hogyan teljesített a kiadó, hanem hogy mit tudnak mondani a Rockstar Gamesről, amely a cég fő kenyérkeresője. Nos, a stúdióról megtudtuk, hogy legutóbbi játékuk, a GTA 5 eddig 33 millió példányban került a boltokba (figyelem: ez nem egyelnő azzal, hogy mennyit adtak el!), illetve azt -- és ez a fontosabb --, hogy már egy új játékon dolgoznak, mégpedig az új generációs konzolokra.

A nagy hírt a Take-Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick mondta el, ám ahogy az szokás, részleteket nem tett közzé, csupán annyit mondott, hogy nagyon izgatottan várják, hogy milyen nextgen játékkal állnak elő a srácok a kiadó új gazdasági évében, amely 2015. március 31-ig tart.

A tippek szerint a Rockstar már serényen dolgozik azon, hogy a GTA 5-öt Xbox One-ra és PS4-re is elhozza (remélhetőleg már nem kell sokat várni az elkerülhetetlen PC-s port bejelentésére sem), de az is benne van a pakliban, hogy egy folytatás (egy új Red Dead, vagy L.A. Noire 2 például) jön, vagy éppen az, hogy újra bejelentik az ezer éve készülő Agentet. Türelemmel kell lennünk.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!