Véget ért a SEGA Make War Not Love 3 kampánya, és ezzel együtt egy újabb ingyenes játékcsomag is megnyílt előttünk -- ez a harmadik ilyen ajándék (első, második), összesen pedig kilenc játékot kaptunk így, teljesen ingyen. A harmadik csomag a következő címeket tartalmazza:

  • Gunstar Heroes - egy klasszikus, oldalnézetes run & gun shooter, amiben a Gunstar testvérek irányításával kell megállítanunk Colonel Redet, aki a világot elpusztítani képes Golden Silver robot felélesztésére készül.
  • Renegade Ops - még egy arcade lövölde, de ezúttal felülnézetes tálalásban és egy helikoptert irányítva. Az Avalanche Studios (Just Cause sorozat, Mad Max) játékában a gonosz Inferno megállítására törekszünk, természetesen féktelen rombolás közepette.
  • Viking: Battle for Asgard - akciójáték, amely egyenesen az istenek küzdelmének kellős közepén dob le, a tét pedig nyilván maga a világ, egy bátor harcosként ugyanis meg kell akadályoznunk, hogy eljöjjön a Ragnarok.

Akárcsak múltkor, a játékokat EZEN AZ OLDALON lehet igényelni, egy érvényes e-mail cím ellenében, ám érdemes türelemmel lenni, ezúttal ugyanis már három nap is lehet, ameddig megérkezik a Steamen aktiválható kulcs.

Még egy ajándék: a Make War Not Love 3 kampány győztese a Dawn of War 2 lett, így ingyen miénk a Tau Commander. Ez EZEN AZ OLDALON lehet igényelni, de erre még tovább kell várni, akár 14 napot is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!