Igen-igen, némi logikával kikövetkeztethető, mennyire is illik Wahlberg az adaptációba, hiszen arcra hasonlít is a játék főhősére, Natan Drake-re, sőt játszotta már az igeosztót egy közel sem jól sikerült játékadaptációban, a Max Payne-ben, de azért egyszer elment ott is (lehet, hogy ez ihlette meg a Pancser Police készítőit, ahol egy igen érdekes figurával társulva kell megoldania egy bűntényt...).

A filmet David O. Russel rendezi, akinek úgy tűnik, Walhberg az egyik kedvenc színésze, hiszen több filmjében is (Sivatagi cápák, Multik haza!, illetve a friss The Fighter) szerepelt. Meg kell még említeni Avi és Ari Arad (Marvel-adaptációk), Charles Roven (szintén Sivatagi cápák, valamint a Nolan-féle Batman-filmek), illetve Alex Gartner (Zsenikém - Az ügynök haláli) producerek neveit is, a forgatókönyvet pedig Russell mellett egy rutinos páros, Thomas Dean Donnelly és Joshua Oppenheimer (Szahara, Conan) jegyzi.

További érdekesség, hogy a pletykák szerint Robert De Niro játszaná Natan apját, Joe Pesci pedig a nagybácsi bőrébe bújna.