• Uncharted: The Nathan Drake Collection bejelentés
  • Egy csomagban PS4-re az Uncharted: Drake’s Fortune, az Uncharted 2: Among Thieves és az Uncharted 3: Drake’s Deception
  • 1080p felbontás, 60 fps, valamint jobb világítás, részletesebb modellek és élesebb textúrák
  • A csomag előrendelői hozzáférést kapnak az Uncharted 4: A Thief’s End multiplayer bétateszteléséhez
  • Uncharted: The Nathan Drake Collection megjelenés: 2015. október 9.

Éppen ma reggel számoltunk be arról, hogy már megint előbukkant a PS4-es Uncharted kollekció, erre most a Sony bejelentette: tényleg készül a csomag. A végleges cím az Uncharted: The Nathan Drake Collection lett, és ahogy azt sejtettük, mind a három, asztali konzolra megjelent részt tartalmazni fogja, némi extrával kiegészítve, bár azt még nem tudjuk, mi újdonságokat hoztak, csak azt, hogy a rajongók visszajelzéseire alapozták a javításokat.

Az átiratok a Bluepoint Games műhelyében készülnek, ahol sikerült elérni, hogy az Uncharted: Drake’s Fortune, az Uncharted 2: Among Thieves és az Uncharted 3: Drake’s Deception is 1080p felbontásban és 60 fps sebességgel zakatoljon, méghozzá jobb világítás, részletesebb modellek és élesebb textúrák mellett.

A Uncharted: The Nathan Drake Collection Európában október 9-én fog megjelenni, és aki már most előrendeli, az megkapja a Nathan Drake Packkot, amiben a főszereplő ikonikus ruháját és egy aranyozott AK-47-et és egy 92FS-t kapunk a singleplayer kampányhoz, míg, aki digitálisan előrendeli a játékot, az egy dinamikus témát is kap. Ezen felül minden előrendelőnek hozzáférése lesz az Uncharted 4: A Thief’s End multiplayer bétateszteléséhez.