Előttünk van az idei év legnagyobb talányának, a No Man's Sky-nek a megjelenése. A Hello Games ambíciózus alkotása augusztus második hetében kerül a boltokba, azonban egy Reddit felhasználó -- a saját bevallása szerint 1250 dollárért -- megszerezte a játékot, majd elkezdett belőle videókat feltölteni a netre. Ennek persze a Hello Games nem örült, és írásban kérte meg a rajongókat, hogy ne nézzék meg ezeket az anyagokat: "Éveket töltöttünk azzal, hogy a No Man's Sky egy meglepetésekkel teli program legyen. Ti is éveket vártatok, hogy játszhassatok vele. Ne rontsátok el a saját örömötöket." -- posztolta Sean Murray a Twitteren.

A Daily Motion azonban eltávolította a Daymeeuhn által feltöltött anyagokat, aki kijelentette, hogy nem készít több videót: "A stúdió nem örült neki, nekem pedig fejfájást okozott a szituáció. Nem akarok az a srác lenni, aki elspoilerezi ezt a nagyon menő cuccot. Számítottam arra, hogy Sean reagálni fog valamit, mert hát lássuk be, ez a munkája. Aztán elgondolkodtam azon, hogy mennyi interjút láttam tőle, mennyire rendes fazonnak tűnik, és ez bűntudatot keltett bennem. A meghozott döntésemben nem kizárólagosan, de ez is szerepet játszott."

Daymeeuhn csak azt felejtette el, hogy ami egyszer kikerült a netre, az ott is marad. Bár a Daily Motion törölte a videókat, ezeket mások már lementették és meg is osztották, más csatornákon.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!