Sok kritika érte a Paragont a Daily Win miatt, amelyben csak akkor kaphattuk meg a jutalmakat, ha nyertünk. Hiába játszottunk végig több meccset, ha egyszer sem arattunk győzelmet, buktuk a díjat.

Az Epic is rájött, hogy ez így nem igazán fogja ösztönözni a játékosokat a napi kihívások teljesítésére, ezért változtatást eszközöl. Innentől kezdve, ha belépünk a programba, a rendszer kioszt egy ládát, amit három napig eltárol (ergo akár három láda is lehet nálunk a harmadik napon), és ha ezalatt meccset nyerünk, megkapjuk hozzá a kulcsot.

Ami a Weekly Questek, azaz a heti kihívásokat illeti, ezekben négy random feladatot kapunk, amik megoldásához vagy egy bizonyos játékstílus, vagy az egyik hős szükségeltetik. Amennyiben megoldunk egy ilyen küldetést, úgy kapunk egy kártyacsomagot, amiben már rég, mára nem használt tárgyak is lapulhatnak. Ha mind a négyet megoldjuk a rendelkezésre álló egy hét alatt, akkor szintén kártyacsomagok ütik a markunkat. Amennyiben lejár az egy hét, belevághatunk az új Weekly Questbe, de dönthetünk úgy is, hogy folytatjuk a már elkezdett feladatsort.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!