Öt hónapnyi korai hozzáférésű tesztidőszak után a mai napon megjelent a Victor Vran, a bolgár Haemimont Games szörnyvadászós akció/RPG-je.

A játék húsz órás kampánnyal, négyfős online kooperatív móddal, több mint négyszáz kihívással, osztály nélküli, felszerelésalapú fejlődési rendszerrel, dinamikus, kitérésekkel, ugrásokkal tűzdelt harcrendszerrel várja a műfaj kedvelőit.

A készítők azonban nem dőlnek hátra, a Haemimont műhelyében már javában készül a játék első nagy expanziója, amelyről részleteket a Gamescomon kapunk majd. Addig sem maradunk azonban extra tartalom nélkül, a srácok ugyanis három ingyenes DLC-vel készülnek. A Tome of Souls egy új fegyvertípust hoz, amely új aktív képességeket és a mágiahasználó játékstílust nyitja meg hősünknek. A Highlander Outfit DLC új kinézetet, extra testreszabási lehetőségeket kínál majd, míg a Cauldron of Chaos egy jókora, randomizált felépítésű pályával bővíti a kínálatot, ahol véletlenszerű találkozásokra és napi kihívásokra számíthatunk. Ezen kívül lesz egy tartalmi frissítés is, amely helyi kooperatív módot ad a játékhoz, így másodmagunkkal kalandozhatunk majd a szörnyektől hemzsegő birodalomban.

A Victor Vran mától kapható Steamen és a GOG.com-on, PC, Linux és Mac rendszerekre.