A nagyszerű Thomas Was Alone (PC Guru teszt) készítője, Mike Bithell a következő játékán dolgozik -- az új projekt a Volume nevet kapta, a tervező megfogalmazása szerint pedig a Metal Gear Solid és a Minecraft keverékével állunk szemben, melyben a névtelen főszereplőnkkel kell minél több értékes szajréval meglógni, persze úgy, hogy a jól felfegyverkezett őrök ne vegyenek észre.

A hét hónappal ezelőtt megkezdett munkálatok a tervek szerint valamikor a jövő év végén érnek révbe, s mire a kezünkbe foghatjuk a játékot, addigra több száz kemény pályát fognak nekünk elkészíteni a fejlesztők, ezeket az arénákat pedig mi magunk is átalakíthatjuk. A Volume beépített pályaszerkesztőjével ugyanis minden küldetés megváltoztatható és kibővíthető, az alkotásainkat pedig megoszthatjuk a közösséggel is, így elméletben sosem ér véget a játék.

Mike Bithell további részleteket a szeptemberi Eurogamer Expóra, illetve az októberi GameCity találkozóra ígért, tehát addig be kell érnünk az alábbi bemutatkozó videóval.

Volume -- Megjelenés: 2014 Q4 -- Gépigény: ismeretlen