Clementine-t irányítani igencsak más érzés lesz, mint Lee-t az első évadban, legalábbis ezt sugallta Dennis Lenart és Mark Darin, az első rész rendező-író párosa, valamint Kevin Bruner, a Telltale elnöke és társalapítója az IGN-nek adott interjújukban. Elmondásuk szerint a többi túlélő és a zombik (valószínűleg különösképpen a zombik) nem fogják másképpen kezelni Clemet, csak mert ő egy gyerek.

Az is kiderült, hogy Clementine korából fakadóan sérülékenyebb lesz, mint az előző évad főhőse, valamint némileg a félelem fogja döntéseiben befolyásolni. Eme döntéseket viszont a többi karakter lehet, hogy egyszerűen ignorálja, hiszen miért is hallgatnának egy kislányra. Ugyanakkor megeshet, hogy kevésbé fogják fenyegetésnek tekinteni, mint mondjuk egy felnőtt embert. Mindez segíti, vagy éppen hátráltatja majd a kis Clem útját.

Továbbá kiderült, hogy újragondolták a harcrendszert az előző évadhoz képest, ezek a szegmensek most leginkább a The Wolf Among Usra hajaznak -- gyors tempójú, többlépcsős akciók, és kevesebb lőfegyveres zombiidomítás. Vagyis az akciók inkább arra fókuszálnak, hogyan élheti túl Celementine, nem pedig a királykodásra.

A The Walking Dead: Season Two első epizódja, az All That Remains mától vásárolható meg a Steamen PC-re, míg holnaptól elérhetővé válik Playstation 3-ra, Xbox 360-ra és iOS-re is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!