Colin Farrelltől azért vicces interjúkat olvasni, mert neki mindig minden „király”, mégis, az ember sokszor érzi azt, hogy lövése sincs arról, hogy éppen miről faggatják. Persze titoktartás kötelezi, meg senki sem fogja a saját filmjét a premier előtt szapulni, de azért elegánsabban is megoldhatná. A lényeg, hogy az IGN interjút készített vele, és természetesen szóba jött a Warcraft film is a szeptemberi pletyka apropóján, miszerint szerepelni fog a moziban.

Az már biztos, hogy a forgatókönyv járt a kezében, sőt, Duncan Jones rendezővel is beszélt, ezt ő maga vallotta be. „Nem t’om, mi a helyzet a filmmel. Olvastam a szkriptet, ha ez jelent valamit, és lenyűgöző.” Hát, nem sokat jelent. Aztán miután a riporter megemlítette, hogy Duncan Jones rendes fickó, hősünk ezzel állt elő: „Ja, ő király. Duncan király. Leültünk elolvasni a forgatókönyvet, és imádtam, nagyon király. Nem tudom, mi a helyzet a filmmel, hol tartanak vele.” -- ismételte meg, hátha elsőre nem sikerült felfognia valakinek.

Ezután elmondta, hogy bár ő nem rajongója a Warcraftnak, a világa -- mit ad isten -- nagyon-nagyon király, és nagy, meg fantasztikus, s el sem tudja képzelni, mit fog a vászonra álmodni Duncan, hiszen már a Hold című filmje is igen jó volt.

A kérdésre, hogy milyen karaktert játszik a filmben, megint csak sikerült a legsemmitmondóbb választ adnia, de legalább az kiderült, hogy tényleg játszani fog benne valakit vagy valamit, de még ő sem tudja, hogy kit vagy mit. Ezek után akkor talán az is feltételezhető, hogy Paula Patton szerepe sem csak pletyka, csak ne Farrellt kérdezzék az ügyről, mert valószínűleg csak egyvalamit tudnánk meg: a csaj király!

warcraft-movie.jpg

"Ez a szkript nagyon-nagyon király" - by Colin Farrell