A Watch Dogs 2 november 15-én megérkezik az aktuális konzolokra, köztük a Sony fejlesztett masinájára, a PlayStation 4 Pro gépre, ebből a verzióból most többet is láthatunk. Ha a játék launch trailere alapján még nem tudod eldönteni, hogy szükséged van-e erre az életedben, vagy sem, akkor az alábbi videó segíthet a döntésben, főleg akkor, ha PlayStation 4 Pro konzolra tervezed beszerezni a hackelős móka folytatását.

Néhány szerencsés játékos, már most a játékkal játszhat, és nagy örömünkre, egyesek videóit is készítettek róla. Így Skyrim városai után, most is egy újabb idő előtti betekintést kaphatunk a PlayStation 4 Pro gépekre hamarosan megjelenő játékok egyikéről, ebben az esetben a Watch Dogs 2-ről. Itt a Watch Dogs 2 első 14 perce, nyugodtan lehet nézelődni:

A videó alapján, már a játék korai szakaszában sem lesz hiány hackerkedésből és lopakodásból. Aki viszont nem konzolon szeretne játszani, annak egy kicsit tovább kell várnia a játékra, mivel a PC-s változat november 29-én érkezik meg.