A lengyelek már többször bebizonyították, hogy értenek a játékfejlesztéshez (Khm, The Witcher...), most pedig egy lengyel grafikus, illusztrátor által kitalált világból, a World of 1920+-ból fog játék készülni. Igaz, a fejlesztés még el sem kezdődött, de azt már tudni lehet, hogy a játékot PC-re, PS4-re, és Xbox One-ra szeretné kiadni a megálmodó, Jakub Rozalski. 

A World of 1920+ világában az emberiség fejlődése eltért a valós történelemhez képest, de az időszak főbb eseményei bekerülnek majd a programba. Különbség lesz viszont, hogy az ipari fejlődésnek köszönhetően az emberek képesek voltak megalkotni hatalmas lépegetőket, amiket a csatatéren és a mindennapi életben is használtak. A World of 1920+ egyik lényegi része lesz a lengyel vidéki életnek a bemutatása, távol a nagyvárosoktól, ahol a lépegetők látványa nem befolyásolja az emberek életét: elfogadják létezésüket. A program alapja a lengyel történelem, azon belül is a lengyel-szovjet háború fogja szolgáltatni a kiindulópontot.

Ha minden igaz, a játék egyfajta RPG/RTS hibrid lesz. Egyelőre ezeken kívül nem lehet semmi mást tudni a programról, de Jakub Rozalski közzétett egy rakás, nagyfelbontású művészi munkát, amik elképesztő hangulatot árasztanak, érdemes megnézni őket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!