Január 19-től PS4 konzolokon is csikoroghatnak a lánctalpak és robbanhatnak, amiknek robbanniuk kell, hiszen a Wargaming bejelentette, hogy a második nyilvános bétateszt is rendben lezajlott az elmúlt hétvégén, így nem látják annak akadályát, hogy feltegyék az ingyenesen játszható, 15v15 tankcsatákat kínáló programot a PlayStation Store kínálatába.

Bár a World of Tanks nem igényel PS Plus tagságot a többjátékos küzdelmekhez, az előfizetéssel rendelkezők mégis jobban járnak, hiszen több ajándék is vár rájuk. Példának okáért rögvest a megjelenés napján az övék lehet egy német gyártmányú, egyedi álcával és festéssel ellátott prémium tank, a Pz.Kpfw. II Ausf. J-PS, aminek megszerzéséhez csupán be kell jelentkezni a játékba. A gépszörnyeteg mellé ráadásként saját garázshely, és egy három napig tartó ideiglenes Prémium tagság is jár, annak minden előnyével felvértezve.

dpsplustank3472x.jpg

Persze a Wargaming nem éri be ennyivel, a megjelenést követően is folyamatosan jelentkeznek majd különféle extra ajánlatokkal és kedvezményes vásárlási lehetőségekkel a PS Plus tagok számára, de készülnek PS4-exkluzív térképek is, melyek közül az egyik a játék történetének legnagyobb hadszíntere lesz.