• World War Toons bejelentés
  • A Call of Duty-sorozat pár veterán fejlesztőjének új játéka
  • Második világháború, de rajzfilmes, vicces stílusban
  • A játékmenet a gyalogsági és tankos ütközeteket keveri
  • A játék VR-szemüveggel lesz az igazi, de hagyományos platformokra is megjelenik

Az egykor a Call of Duty-sorozaton dolgozó fejlesztőkből összeállt Reload Studios bejelentette az első játékát. A program, mely egyébként egy FPS, a World War Toons címet kapta, és ebben a második világháború csatáit rajzfilmes, humoros körítésben élhetjük át.

A World War Toons érdekessége, hogy a gyalogsági és tankcsatákat elegyíti. Még nem teljesen világos, hogyan fog ez kinézni a gyakorlatban, de azt már biztosan tudjuk, hogy dinamikus összecsapásokra számíthatunk, a meccsek során ugyanis bármikor válthatunk a három felkínált kaszt közül (német és amerikai oldalon is játszhatunk), és attól függően, melyik mellett döntünk, valamilyen különleges tulajdonsággal bővül a tankunk. A választható kasztok a ravasz Officer, a bátor Soldier és a rakétavetővel operáló Heavy.

A Reload Studios VR-szemüvegre tervezi a játékát, ezen fogja a legjobb élményt nyújtani, de gondoltak azokra is, akiknek nincs ilyen perifériájuk, vagy nem akarnak ilyet, tehát más, hagyományos platformokra is kapható lesz a World War Toons, csak azt nem tudni, hogy mire, illetve az is rejtély, hogy mikor jelenik meg a program.