A Worms-sorozat sosem szenvedett hiányt őrült fegyverekből, elég csak a szent kézigránátra, a banánbombára vagy a szuperbárányra gondolni. A legújabb játék, a Worms: WMD sem fog kilógni a sorból, csak itt a különleges fegyverek más játékokból érkeznek, legalábbis, ha előrendeljük a W.M.D: All-Stars előrendelői csomagot.

Ebben ugyanis benne lesz a Rocket League autója, a Goat Simulator kecskéje, a Saints Row 4 Dub Step Gunja, a Broforce bombázója, de maszkokat is kapunk a Payday 2-ből és az Orcs Must Die! Unchainedből vagy éppen küldetést a The Escapists-ből. És így tovább, rengeteg játék kap helyet – az alanti trailerben megnézhetitek, mégis miből mi érkezik.

Mindemellett platformonként exkluzív tartalmakra is számíthatunk. A W.M.D: All-Stars Steames változatának előrendelői a Team Fortress 2-ből kapnak egy sentry gunt és kozmetikai elemeket, míg az Xbox One-os verzióra befizetők a Rare játékaiból szemezgethetnek, egész pontosan bevethetik a Perfect Darkból Joanna Darkot, míg a Killer Instinct-ből, a Blast Corps-ból, a Jet Force Geminiből, a Jetpac és a Battletoadsból kozmetikai kiegészítők kerülnek a Worms: WMD-be.